Verhuur

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Verhuur

SplitTime heeft een speciale site, helemaal ingericht met informatie over ons verhuur programma. Ga naar www.tijdwaarneming.com voor meer informatie. Weet u  wat u wilt? Vraag dan een offerte aan via onze Contact pagina.

Bij SplitTime geloven we dat je ook zelf moet kunnen doen wat je verkoopt. Sinds de oprichting in 2000 hebben we voor vele honderden evenementen de tijdwaarneming mogen verzorgen. We hebben operators die bij verschillende bond gecertificeerd zijn om tot op het hoogste niveau tijd- of afstandwaarneming te doen.

Veel van die wedstrijden zijn op regionaal niveau. Voor ons zijn dat nog steeds wedstrijden om scherp te blijven en nieuwe technieken uit te kunnen proberen en eigen te maken. Onze top operators beginnen op dit niveau en groeien langzaam door.

In de afgelopen jaren zijn we steeds vaker gevraagd voor grote internationale evenementen, waaronder

  • London marathon (London, UK)
  • Medgames (Mersin, TR)
  • Istanbul marathon (Istanbul, TR)
  • Marathon van Gent (Gent, BE)
  • European Championship Clubs Cup (Mersin, TR)
  • Hellespont Swimming race (TR)

Dit soort evenementen zijn natuurlijk bijzonder om mee te maken, maar onze inzet tijdens een wedstrijd voor 6 tot 12 jarige zal niet anders zijn: sporters verdienen een uiterste inzet van iedereen die hun pogingen mogelijk maakt. Niveau is daar niet belangrijk in! We zijn trots om, met zo’n 70 wedstrijden op lokaal niveau op de weg en atletiekbaan, een van de grootste spelers te zijn en vele mensen eerlijk en probleemloos te kunnen laten sporten.

Contract met de Nederlandse Atletiek Unie

Op 1 april 2017 is een 5 jarig contract tussen de Atletiekunie en SplitTime in gegaan. Dit contract behelst het uitvoeren van de NK’s op de baan en het uitvoeren van de Nationaal Baan Circuit wedstrijden. De atletiekunie wilde een professionalisering slag en samen met hen hebben we een concept uitgedacht dat niet zou misstaan bij de genoemde internationale wedstrijden.

Doel is de organisaties te ontzorgen: tijdwaarneming, scoreborden en valse start detectie worden door operators van SplitTime gedaan. In de komende jaren zal er ongetwijfeld nog aan het concept geschaafd worden, maar het vooruitstrevende zal de komende 5 jaar focus blijven!