Logo zwart (1015x335)
Sports-Football-Divider-1
Issue #13
View In Browser
Februari 2022
Starting block

Conferentie in de wolken (5 maart)

Het blijkt at bij de vorige verzending niet iedereen dit bericht ontvangen heeft (of heeft gelezen). Zaterdag is het al zo ver, dus hierbij een vriendelijk bedoelde reminder!

Dennis Dirks.
Sports-Football-Divider-3

IPICO: SplitTime app en Pica photo service

Deze sessie heeft 2 onderwerpen. We verwachten internationale aanwezigheid bij deze sessie en om die reden zal de sessie in het Engels gegeven worden (dat en onze spreker van Pica spreekt geen Nederlands - we hadden de keuze tussen Engels, Duits of Italiaans :-).


De SplitTime app (voor Android en IOS)
Op de app kun je net als op results.splittime.nl uitslagen live volgen en een paar dingen meer! Hiervoor heb je de "IpicoWiz online" licentie. Die licentie kun je per wedstrijd of per jaar afsluiten. De app zal gratis ter beschikking worden gesteld via de app- en play stores.


Pica photo service
Claudio Zapetti (die je wellicht nog kent van onze laatste conferentie in Naaldwijk - toen nog werkend voor IPICO, nu dus van Pica) zal uitleggen hoe gemakkelijk het is om extra inkomsten te genereren door eenvoudig een videocamera op de finish te richten (en aan te zetten!). Na afloop de video uploaden naar Pica en 1 (!!) deelnemer aanwijzen en koppelen en met de uitslagen uit IpicoWiz vult hun platform de rest in! En het mooiste? Het kost NIETS om hier aan mee te doen!

Sessie informatie
Wanneer? 5 maart 2022, 10:00 - 12:00 uur
KLIK hier op 5 maart om deel te nemen

LYNX: SelTec timing client

Moet ik de titel van deze sessie nog verder uitleggen? Per 1 januari heeft de Atletiekunie een contract met SelTec waardoor verenigingen (gratis) gebruik kunnen maken van SelTec bij hun wedstrijden. FinishLynx blijft natuurlijk atletiek.nu supporten voor diegene die dat nog willen gebruiken, maar uiteraard ondersteunen we ook de SelTec koppeling.
Voor timers verandert er wel het een en ander! In deze sessie laten we zien waar je tegenaan gaat lopen als je de SelTec timing client wil gaan gebruiken.

Sessie informatie
Wanneer? 5 maart 2022, 14:00 - 15:30 uur
KLIK hier op 5 maart om deel te nemen

We hebben nog een aantal systemen over!

Sinds de melding in onze vorige nieuwsbrief hebben 6 verenigingen gebruik gemaakt van deze deal! Er waren wat strubbelingen met de levering, maar inmiddels heb ik (gisteren!) 25 readers mogen ontvangen en worden de matten en antennes deze week verzonden! Het lijkt alsof alle export perikelen eindelijk onder controle zijn!

Krijg een refurbished Super Elite reader GRATIS!

Een van de races die getimed worden met IPICO apparatuur is de London marathon, een van “de 5” world marathons. Een race die, mede door sponsor Virgin Money, een behoorlijk budget hebben en om die reden iedere 5 jaar hun systemen vervangen.
We hebben het dan over systemen die ongeveer 10 keer gebruikt zijn en tussendoor opgeslagen zijn geweest. SplitTime heeft een deal gemaakt met IPICO: de readers worden voorzien van nieuwe matten, kabels en een nieuwe accu.
Een nieuwe IPICO Super Elite reader met UHF matten kost € 9.000. Wij mogen deze readers gratis weggeven!
london
De storage facility van London marathon

Er zijn echter enkele voorwaarden:
  • Je schaft direct bij de koop voor € 8.850,00 aan UHF tags aan (dat zijn 15.000 tags) en betaalt deze ook. Deze tags hoef je niet in een keer af te nemen. In een periode van 2 jaar (of langer, we zijn niet moeilijk daarmee) kun je zo veel deel leveringen laten doen als je wilt (600 voor deze loop, 1350 voor die loop). Minimale afname per keer is 100 tags (opeenvolgend genummerd). SplitTime zorgt voor het coderen van de tags en legt jullie tags dus op voorraad.
  • Readers worden geleverd met de normale 3 jaar fabrieksgarantie (1 jaar op accu’s en kabels).
  • OP=OP
scoreboard - nieuwsbrief
facebook youtube instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet