Blog posts

Succesvolle Istanbul Marathon

Inmiddels assisteren we Spor Istanbul al voor de 8e keer met het timen van een unieke marathon: de enige marathon die op 2 continenten wordt gelopen! In totaal deden er zo’n 48.000 lopers mee verdeeld over de 15K en marathon en nog veel meer funrunners. Met de hulp van de mensen van Spor Istanbul op de checkpoints hebben we iedere 5km de rijen kunnen registeren en live kunnen publiceren. Altijd leuk om hier onderdeel van de zijn!

Pramenrace Aalsmeer

Sommige dingen moet je niet proberen te begrijpen, die moet je gewoon ervaren :-). Zo’n traditie is de pramenrace in Aalsmeer! De meest gemakkelijke omschrijving is dat het een soort carnaval op het water is. Een praam is een schuit waarmee vroeger bloemen naar de veilig gebracht werden. Iemand heeft ooit bedacht dat je daar best een wedstrijd mee kunt doen (met de originele motor!) en dat is uitgegroeid tot een enorm feest! 160 boten racen en juist ook omdat niet iedereen tegelijk start is een goede tijdwaarneming wel belangrijk. Zie ook het verslag van nhnieuws.

Timers conferentie

Vandaag hebben we officieel bekend gemaakt dat we op 19 november weer een conferentie zullen gaan organiseren! De conferentie zal dit keer gehouden worden in Vlaardingen en er komen een aantal interresante (inter)natioale sprekers. Meer weten over koppeling met atletiek.nu of SelTec? Weten hoe de nieuwe koppeling met stopwatch.nl werkt? We hebben de experts allemaal bij elkaar! Meer informatie op Zoho backstage