logo SplitTime
Issue #14
View In Browser
september 2022
Starting block

Timers conferentie

Het lijkt al weer een tijd geleden, maar begin dit jaar hebben we een paar sessies online gehouden om toch onze timers te blijven trainen. Inmiddels durven we het weer aan om een fysieke conferentie te organiseren en wel op 19 november 2022 in De Polderpoort (Vlaardingen).

We zijn op dit moment druk bezig om het programma definitief te maken en hebben al enkele externe sprekers vast kunnen leggen. Voor de "FinishLynx track" hebben Mark van Tuberg (atletiek.nu) en Yannick Geiger (SelTec) inmiddels aangegeven aanwezig te zijn en voor het "Ipico track" komt in ieder geval Marius Van Dijk spreken over zowel Dual Frequency als UHF timing! Verder hebben we inmiddels een mondelinge toezegging van MicroGate dat ze een heel track over OptoJump en Witty willen doen.

Het doel van de conferentie is het overdragen van (technische) kennis waardoor timers hun werkzaamheden beter kunnen doen. Dat kan door nieuwe features te tonen, efficiëntere manieren te tonen of kennis van de systemen te vergroten. Alles waardoor je klanten en/of deelnemers nog meer onder de indruk zijn dan ze nu al zijn!

Deelname is natuurlijk gratis voor onze klanten! Ik hoop je op 19 november te kunnen begroeten in de Polderpoort Vlaardingen!

Dennis Dirks.
Sports-Football-Divider-3

Aanmelden / online content

Speciaal voor de conferentie is een micro website gemaakt waarop je alle informatie kunt vinden over de dag: sessions, schedules, sprekers ... alles in een overzichtelijke site. Op deze site kun je je ook inschrijven! op de site kun je ook al voor jezelf een schema maken welke sessies je wilt bezoeken.

In voorgaande conferenties hadden we altijd handouts met de presentatie, maar tijden veranderen! Alle content zal online beschikbaar worden gesteld via de micro-site! Alle presentaties en andere materialen kun je (ook achteraf nog) downloaden!
Je kunt zelfs op je mobile de "zoho backstage" app installeren en de informatie direct inzichtelijk hebben op mobiel! Mochten er belangrijke mededelingen zijn dan zullen we die ook via de app melden op de dag van de conferentie.
Aanbieding
Zoals je waarschijnlijk van ons gewend bent zullen we tijdens de conferentie weer spectaculaire aanbiedingen hebben die alleen voor deelnemers (of hun vereniging / organisatie) geldig zijn. De acties worden t.z.t. via zoho backstage bekend gemaakt!

We hebben nog IPICO systemen over!

Sinds de melding in onze vorige nieuwsbrief hebben 12 verenigingen gebruik gemaakt van deze deal! Er waren wat strubbelingen met de levering, maar inmiddels heb ik (gisteren!) 25 readers mogen ontvangen en worden de matten en antennes deze week verzonden! Het lijkt alsof alle export perikelen eindelijk onder controle zijn!

Krijg een refurbished Super Elite reader GRATIS!

Een van de races die getimed worden met IPICO apparatuur is de London marathon, een van “de 5” world marathons. Een race die, mede door sponsor Virgin Money, een behoorlijk budget hebben en om die reden iedere 5 jaar hun systemen vervangen.
We hebben het dan over systemen die ongeveer 10 keer gebruikt zijn en tussendoor opgeslagen zijn geweest. SplitTime heeft een deal gemaakt met IPICO: de readers worden voorzien van nieuwe matten, kabels en een nieuwe accu.
Een nieuwe IPICO Super Elite reader met UHF matten kost € 9.000. Wij mogen deze readers gratis weggeven!
london
De storage facility van London marathon

Er zijn echter enkele voorwaarden:
  • Je schaft direct bij de koop voor € 8.850,00 aan UHF tags aan (dat zijn 15.000 tags) en betaalt deze ook. Deze tags hoef je niet in een keer af te nemen. In een periode van 2 jaar (of langer, we zijn niet moeilijk daarmee) kun je zo veel deel leveringen laten doen als je wilt (600 voor deze loop, 1350 voor die loop). Minimale afname per keer is 100 tags (opeenvolgend genummerd). SplitTime zorgt voor het coderen van de tags en legt jullie tags dus op voorraad.
  • Readers worden geleverd met de normale 3 jaar fabrieksgarantie (1 jaar op accu’s en kabels).
  • OP=OP
scoreboard - nieuwsbrief
facebook youtube instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet