Logo zwart (1015x335)
Sports-Football-Divider-1
Issue #12
View In Browser
December 2021
Starting block

Opening

Het is inmiddels een traditie dat we eind van het jaar een nieuwsbrief uitzenden. Na het tweede "vreemde" jaar op rij willen we in ieder geval aan deze traditie vasthouden.
Ik wil beginnen om iedereen die dit leest alvast het allerbeste te wensen voor 2022. Vooral gezondheid en daarna hopelijk eindelijk weer een normaal jaar!
Als je een FinishLynx camera hebt, let dan op dat je die tijdig certificeert. De meeste bonden eisen een regelmatige hercertificering en in de laatste FinishLynx versie kun je ook laten zien wanneer je camera gecertificeerd is.
Verder kondigen we in deze nieuwsbrief (onder voorbehoud van Corona) de SplitTime technische conferentie 2022 aan! De plek om kennis op te doen, je brandende vragen te stellen en te netwerken met collega timers!
Tenslotte ook nog aanbiedingen van onze leveranciers en overtollige onderdelen in onze inventaris die we allemaal heel scherp aanbieden.
Rest me voor nu om iedereen te bedanken voor de relatie die we hebben en ik hoop dat die relatie nog heel lang in stand zal blijven!
Dennis Dirks.
Sports-Football-Divider-3

Leer meer over Lynx, IPICO & MicroGate

Iedere 2 jaar proberen we een conferentie te organiseren om onze klanten te trainen en (beter) bekend te maken met de producten die we gebruiken. We realiseren ons dat dat in deze Corona tijd lastig is en wellicht zelfs helemaal niet mogelijk zal zijn. Toch zijn we de voorbereidingen aan het doen, waarbij we de locatie bepaald hebben en gastsprekers aan het benaderen zijn. Deelname is natuurlijk gratis! Via een aparte nieuwsbrief zal het inschrijfformulier bekend worden gemaakt (dus meld je vooral niet af!).

Datum: 9 april 2022
Aanvang: 11:00 uur (tot ongeveer 17:00 uur)
Locatie: n.n.b.

LYNX CERTIFICERING

Regelgeving binnen de sport eist veelal dat camera’s regelmatig gecertificeerd worden. World Athletics eist bijvoorbeeld dat dat iedere 4 jaar gebeurd. Is een camera niet gecertificeerd dan kan hij op zich nog prima zijn, maar records worden niet meer erkend. Het is dus zaak om je camera regelmatig aan te bieden voor certificering en de winterperiode is voor veel sporten een ideaal moment, omdat er toch geen evenementen zijn (behalve natuurlijk voor sporten zoals schaatsen :-).
In de laatste versie van de FinishLynx software is de certificering informatie ook direct op te vragen, wat waarschijnlijk gaat betekenen dat scheidsrechters daar ook vaker om zullen vragen.
Certificering kost normaal gesproken € 627,00 ex BTW, maar bieden we deze winter aan voor € 564,30 (10% korting). Houdt er rekening mee dat je camera 3 tot 4 weken weg is, dus plan dit tijdig in!

Active|IPICO LONDON READER DEAL

Krijg een refurbished Super Elite reader GRATIS!

Een van de races die getimed worden met IPICO apparatuur is de London marathon, een van “de 5” world marathons. Een race die, mede door sponsor Virgin Money, een behoorlijk budget hebben en om die reden iedere 5 jaar hun systemen vervangen.
We hebben het dan over systemen die ongeveer 10 keer gebruikt zijn en tussendoor opgeslagen zijn geweest. SplitTime heeft een deal gemaakt met IPICO: de readers worden voorzien van nieuwe matten, kabels en een nieuwe accu.
Een nieuwe IPICO Super Elite reader met UHF matten kost € 9.000. Wij mogen deze readers gratis weggeven!
london
De storage facility van London marathon

Er zijn echter enkele voorwaarden:
  • Je schaft direct bij de koop voor € 8.850,00 aan UHF tags aan (dat zijn 15.000 tags) en betaalt deze ook. Deze tags hoef je niet in een keer af te nemen. In een periode van 2 jaar (of langer, we zijn niet moeilijk daarmee) kun je zo veel deel leveringen laten doen als je wilt (600 voor deze loop, 1350 voor die loop). Minimale afname per keer is 100 tags (opeenvolgend genummerd). SplitTime zorgt voor het coderen van de tags en legt jullie tags dus op voorraad.
  • Readers worden geleverd met de normale 3 jaar fabrieksgarantie (1 jaar op accu’s en kabels).
  • OP=OP

AANBIEDINGEN

Let op dat alle prijzen excl. BTW en verzendkosten zijn!
ups

UPS

Een noodstroom is zeker voor fotofinish een must! Als je normale stroom uitvalt heb je in ieder geval tijd om je race af te maken.
We kunnen de Legrand multiplug 800VA UPS aanbieden voor € 79,00. Een hele prettige UPS met normale stekker aansluitingen, dus geen bijzondere plug nodig!

Aanbieding is geldig tot 25-12-21!
ipico shoe tags

IPICO SHOE TAGS

Wil je je voorraad shoetags aanvullen? We hebben de standaard Active|IPICO shoe tags tegen een bodemprijs: bestel 200 tags (of een veelvoud daarvan) voor €2,00 per tag (incl. nummeren en scannen!

IPICO DF bib tags

Bestel 1500 bib tags in een keer, een goede voorraad voor 2022! De prijs per tag is dan € 0,90!

Aanbieding is geldig tot 01-03-22!
lenovo

17" LAPTOP

Een groot scherm is altijd prettig tijdens met name foto finish! Deze Lenovo laptop heeft een 17,3" scherm (1920x1080), i5 processor, 8 Gb memory, 256 Gb SSD, Windows Pro. Met gratis externe RJ45 usb uitbreiding.
€ 790,00 per stuk

Aanbieding is geldig tot
01-03-22!
PoE

POWER OVER ETHERNET

We hebben een overstock van diverse PoE injectors. Heb je er een nodig of wil je graag een reserve hebben? Dit is je kans!
Prijs per PoE injector: € 10,00

Aanbieding is geldig tot 01-03-22!
ipico shoe tags

IPICO SHOE TAGS

Wil je je voorraad shoetags aanvullen? We hebben de standaard Active|IPICO shoe tags tegen een bodemprijs: bestel 200 tags (of een veelvoud daarvan) voor €2,00 per tag (incl. nummeren en scannen!

IPICO DF bib tags

Bestel 1500 bib tags in een keer, een goede voorraad voor 2022! De prijs per tag is dan € 0,90!

Aanbieding is geldig tot 01-03-22!
IMG_20201113_135403

LYNX SCOREBORD

Allen voor gebruikers van een Vision camera: de packaged solution: Het LYNX scoreboard en de plugin voor je camera!
Nu met 10% korting voor €4.550,00.

Aanbieding is geldig tot
01-03-22!
scoreboard - nieuwsbrief
facebook youtube instagram 
MailPoet